У ТОКУ СУ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ДЕЧЈИХ ИГРАЛИШТА У УЛИЦАМА 4.ЈУЛА И НИКОЛЕ ПАШИЋА У ДИДИНОМ НАСЕЉУ У КОСТОЛЦУ

Градска општина Костолац и Град Пожаревац настављају са реконструкцијом дечијих игралишта, а све у циљу унапређења безбедности деце.

У улицама 4. Јула и Николе Пашића у току су радови на реконструкцији дечијих игралишта. На игралиштима се поставља комплетно нов мобилијар, који је у складу са Правилником о безбедности дечијих игралишта. Такође постављена је и тартан подлога на површини од 80 метара квадратних.

Градска општина Костолац за уређење ових дечијих игралишта са новим реквизитима издвојила је средства у вредности од 5.5 милиона динара.

Циљ нам је да континуирано радимо на правилном развоју пре свега забавних и спортских садржаја и како би деца имала квалитетну, креативну понуду ради њиховог здравог и правилног развоја. Сва игралишта на територији Градске општине Костолац изграђена су у складу са Правилником о безбедности дечијих игралишта са заштитном подлогом и реквизитима који су савременог дизајна и поседују све неопходне сертификате. Ово је већ десето комплетно уређено, савремено и модерно дечије игралиште у нашем граду, рекао је председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!