ГО Костолац: Уприличен пријем за репрезентативце у риболову који ће на Светском првенству бранити боје Србије

У Градској општини Костолац уприличен је пријем за чланове Спортског риболовног друштва „Дунавац“ из Костолца и Организације спортских риболоваца „Смуђ“ из Пожаревца, репрезентативце Србије за Светско првенство за младе У15, које ће се одржати од 05. до 10. августа 2024. године на каналу ДТД Кајтасово код Беле Цркве.

Репрезентативце Србије дочекали су: заменик председника Градске општине Костолац Далибор Илић, начелница Управе ГО Костолац Ивана Ђорђевић, као и чланови Већа Јелена Ридег и Рајко Пејовић.

На Светском првенству поред многобројних земаља учествује Репрезентација Србије, а такмичари који ће представљати нашу земљу су Вук Митровски из Костолца, члан СРД Дунавац као и Вељко Јовановић и Павле Крстић чланови ОСР „Смуђ“ који ће бранити боје Србије.

Током разговора са репрезентативцима, представници Градске општине Костолац пожелели су им пуно успеха на предстојећем такмичењу, нагласивши да је изузетна част представљати своју земљу на међународним такмичењима, тиме бранећи боје своје државе, града и клуба.

На Светском првенству у спортском риболову у дисциплини пловак, учествоваће око 17 држава у три узрасне категорије, У15, У20 и У25, а нашим репрезентативцима који ће свакако учинити наш град поносним, желимо пуно успеха и бистро.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!