Обавештење УГООИР Костолац: Једнодневни излет у Тополу и дружења у Великом Градишту и Сопоту

Удружење „Градска општинска организација инвалида рада Kостолац“, у суботу, 12.10.2024. године, организује једнодневни излет у Тополу на манифестацију „Опленачка берба”, по којој су Топола и опленачко виногорје надалеко чувени!. У октобру месецу планирана су и два дружења.

Председница Удружења Верица Лазаревић обавештава све своје чланове да ће 15.10.2024. године, бити организовано дружење са члановима „Удружења пензионера Сопот“. Ручак је планиран у ресторану „Радовање“, а цена износи 2.500 динара. Такође Удружење, обавештава све заинтересоване да ће крајем месеца тј. у петак, 25.10.2024. године, бити организовано дружење са члановима Удружења пензионера општине Велико Градиште поводом обележавања годишњице Градиштанског удружења. Ручак је планиран у ресторану „Ледерата“, а цена износи 2.600 динара.

Моле се сви заинтересовани да се јаве лично у просторијама Удружења „Градска општинска организација инвалиди рада Kостолац“, у улици Вељка Дугошевића број 9, сваког радног дана од 9 до 12 часова.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!