Отворена 15. Међународна ликовна колонија „КОСТОЛАЦ 2024”

Међународна ликовна колонија „КОСТОЛАЦ 2024” у организацији Ликовних стваралаца Костолац „СПЕКТАР”, свечано је отворена у среду, 31. јула на плажи „Топољар“ у Костолцу уз присуство учесника и гостију колоније. На самом почетку присутне је поздравила председница УЛСК „СПЕКТАР”, Снежана Милошевић.

Колонију је свечано отворио в.д. директора Центра за културу Костолац Драган Николић пожелевши пре свега учесницима добродошлицу, успешан рад и угодан боравак у Костолцу. Учесници колоније су из Кикинде, Београда, Пожаревца, Костолца и Македоније.

Након званичног отварања колоније приређен је богат поетско – музички програм. Ликовна колонија ће трајати до 3. августа и свих тих дана рад уметника моћи ће да прате и грађани. Догађај су својим присуством подржале начелница Управе ГО Костолац Ивана Ђорђевић, чланица Већа ГО Костолац Јелена Ридег и Софија Стојковић представник Канцеларије за младе.

Колонија се одржава у сарадњи са Центром за културу „Костолац”, а под покровитељством Градске општине Костолац у оквиру манифестације „КОСТОЛАЧКО ЛЕТО 2024”.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!