Отворен 15. традиционални турнир у рукомету на песку

На отвореним теренима СРЦ „Топољар“ данас је отворен турнир у рукомету на песку, 15. по реду. Због самог амбијента на коме се игра, рукомет на песку привукао је велики број гледалаца.

Турнир је свечано отворила чланица Већа ГО Костолац Јелена Ридег и истакла:

Град Пожаревцац и Градска општина Костолац у сарадњи са Центром за културу Костолац заједничким снагама улажу енергију и ресурсе у напредак спорта и културе. Сарадња са ЖРК „Рудар“ је на завидном нивоу, а залагање председника клуба и његових сарадника допринео је да рукомет у нашем граду има одличне резултате као и светлу и перспективну будућност.

Према речима председника ЖРК „Рудар“ Милета Благојевића за титулу победника данас ће се надметати око 100-ак рукометашица окупљених у 9 екипа – шест у сениорској и три екипе у млађој категорији. Поред Kостолца учествују екипе из Пожаревца, Умчара и Тополе. Он се том приликом захвалио Градској општини Костолац и Центру за културу Костолац као и свим спонзорима на подршци.  

Присутне је потом поздравио в.д. директора Центра за културу Костолац Драган Николић пожелевши гостима добродошлицу са жељом да понесу лепе успомене из Костолца. Унапред се зна кад се долази у Костолац да ће организација бити на највишем нивоу, а однос према свим учесницима домаћински, истакао је Николић.

Турнир организује Центар за културу Костолац у сарадњи са ЖРК „Рудар“ Костолац, под покровитељством Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!