Пуштањем балона и завршном приредбом костолачки предшколци опростили се од вртића

Традиционалним пуштањем балона у петак, 14. јуна, још једна генерација предшколаца опростила се од вртића.

Председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски честитао је свршеним предшколцима полазак у школу, а њиховим васпитачима пожелео још много генерација деце. -Честитам Вам на успешно завршеном предшколском програму, желим вам пуно среће од септембра у основној школи. Вашим васпитачима желим да се захвалим на доброј сарадњи у претходном периоду и да им пожелим још много генерација деце.

Након пуштања балона у сјајној атмосфери у Дому културе у Костолцу одржана је завршна приредба предшколаца Предшколске установе „Љубица Вребалов“ Пожаревац – вртић „Мајски цвет“ Костолац.

Завршну приредбу предшколаца, која је и ове године била својеврсни спектакл, отворила је пригодним речима Тања Лончар, директорка Предшколске установе „Љубица Вребалов“ Пожаревац. –Желим вам срећан полазак у школу. Наставите да се дружите, али се радо сећајте вртића и васпитача који су били део вашег одрастања. Родитељима желим да проводите што више лепих тренутака са својом децом јер овај период се више неће поновити. Предколци наша заједничка мисија је да будете успешни одговорни и храбри и да лако усвајате нова знања.

Костолачки малишани су на леп начин испраћени у први разред и у ново поглавље живота.

Сваки васпитач уложио је доста педагошког умећа и креативности, с обзиром да су костими и кореографије брижљиво припремани, како би свака група била приказана у најбољем светлу.

Колико су зрели и озбиљни, колико им је значило што су одрастали у вртићу предколци су показали и на сцени. Пленили су пажњом и трудили се да буду најбољи.

Догађај је организовала Предшколска установе „Љубица Вребалов“ Пожаревац – вртић „Мајски цвет“ Костолац уз техничку подршку Центра за културу Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!